

Low Carbon Vehicle Partnership

Bus Working Group Meeting Wednesday, 1 November 2006, 10.30 to 14.00 Room 355, DTI, 151 Buckingham Palace Road, London, SW1W 9SS

BWG-A-06-11

AGENDA

10:30 5 min	1.	Welcome & apologies	Rayner Mayer	
10:35 5 min	2.	Minutes and Matters arising	Rayner Mayer	BWG-M-06-06
10:40 10 min	3.	Secretariat Update	Jonathan Murray	BWG-P-06-11
10:50 45 min	4.	Powering Future Vehicles		
	4.1	PFV Review and Route Map (final draft)	Jonathan Murray –	BWG-P-06-12
	4.2 4.3	PFV Interdepartmental Steering Group Bus fleet advice programme	LowCVP Jenny Laber – DfT David Farmer – DfT (tbc)	BWG-P-06-13
11:35 25 min	5	Work plan development		
	5.1	Proposed work plan items & themes for working group meetings	Rayner Mayer	BWG-P-06-14
12:00 115min	6	Public procurement		
	6.1	Update on CUTE Project and low carbon bus procurement in London	Anna Rickard – TfL	
	6.2	Options for promoting and financing low carbon public transport	Andrew Wren – Hampshire CC	BWG-P-06-16*
	6.3	Zeus Project: experience of public procurement	Myles Mackie – Coventry City Council	BWG-P-06-17*
	6.4	Forward Commitment – procuring	Robert Evans -	BWG-P-06-18*
	6.5	innovation Discussion on way forward	Cenex Rayner Mayer	
13:55 5 min	7.	AOB		

7.1 Dates for future meetings

* Papers to be distributed after the agenda

Next meeting: (tbc)